Victoria Bakka (19) ble født i Elche, Spania, hvor hun også har bodd halve livet sitt.Musikken har alltid vært en viktig del av livet hennes, og hun har elsket å ta del i alt fra skoleoppsetninger i barndommen til spillejobber som nyetablert artist.

– Under oppveksten i Spania gikk jeg først noen år på dans, sang og teater før jeg begynte med sangtimer hos nederlenderen Mathjis Nuberg. Etter hvert som jeg lærte mer sangteknikk, begynte jeg å få regelmessige opptredener på restauranter, et feriesenter (Solgården) og i kirken. På grunn av publikumet ble jeg introdusert til ulike sjangre, som country, jazz og visesang, forteller artisten.

En stor opplevelse for en ung Victoria var da hun sang duett med Alexander Rybak under de spansk-norske dagene høsten 2017.

Vinteren 2018 flyttet familien tilbake til Norge, og samme høst sang hun duett med sitt store idol, Sissel Kyrkjebø, i Grieghallen i Bergen. Victoria omtaler dette som et av de største øyeblikkene i livet sitt.

Sommeren 2019 begynte Victoria å skrive sine egne sanger, og hun er nå aktuell med sitt debut-album, Out of Orbit. Dette inneholder 10 sanger, deriblant hennes to siste singler, Bad Addiction og Out of Orbit. Sistnevnte er det laget en musikkvideo til, som du kan se nederst i saken.