Rubato.no er et musikknettsted som hovedsakelig tar for seg det aller nyeste og høyst aktuelle innenfor norsk musikk. Våre saker skal bære preg av kvalitet og vår visjon er å bli et av de ledende nettstedene for musikk i Norge. Vi startet opp i juni 2015 og har på kort tid opparbeidet seg en fast leserskare. Nettstedet skriver nyheter, har intervjuer, dekker festivaler/konserter med bilder og artikler, i tillegg til konkurranser og spillelister. Nå ser vi etter flere folk til å bli med på laget vårt.

Rubato består av et ungt og kreativt team som arbeider med foto, artikler, spillelister og eventplanlegging. Vi har folk i Oslo, Trondheim og Bergen. Det vi har merket den siste tiden er at vi har behov for flere skribenter til å dekke konserter og/ eller festivaler, i form av tekst. Er du interessert i musikk? Flink til å skrive? Kunne tenkt deg å kombinere disse to tingene, i form av å bli vår nye anmelder? Vi søker hovedsakelig etter folk i Oslo, men om du er lokalisert i en annen storby er det også bare å ta kontakt.

Det søkes etter folk som kunne tenke seg å bidra til at Rubato.no kan vokse og bli et av de ledende nettstedene for musikk i Norge, som forøvrig er nettstedets visjon.

Hittil har disse tingene vært i fokus:
– Nyheter
– Intervjuer
– Bildeserier
– Konkurranser
– Spillelister
– Showcases
– Kleskolleksjon

I fremtiden skal det videre fokuseres på videointervjuer, anmeldelser, faste spalter og opprettelse av Spotify-spillelister som folk kan følge. På nyåret vil også en helt ny rubato.-kleskolleksjon bli lansert.

Det drives to sosiale medier-kontoer knyttet opp mot Rubato.no, på Instagram og Facebook.

Hva kan Rubato.no tilby deg?

– Du vil få mange nye kontakter innad i bransjen. Det har blitt dannet flere nye bekjentskaper i løpet av den korte perioden, og det er liten tvil om at det vil bli flere i fremtiden.
– Det vil gi deg erfaring, og vil se bra ut på CV-en.
– Du vil få kunnskap om WordPress, digital markedsføring og journalistikk/foto.
– Du vil lære deg å jobbe i et kreativt team.

Så om du kunne tenke deg å bidra og du tenker at dette er noe for deg, er det bare å ta kontakt. Det søkes hovedsakelig etter skribenter til å dekke konserter og festivaler, men om du vil hjelpe til på andre områder, hva gjelder foto, markedsføring, events etc., er det også bare å sende melding. Arbeidsmengde avtales nærmere med de aktuelle kandidatene, men det tenkes at man minst skriver et innlegg i uken.

Send en mail med hvem du er, hvorfor du kunne tenke deg å bidra, hva du kunne bidratt med, hva slags musikk som kunne passet til nettstedet, samt tidligere og relevante erfaringer.
Gjerne legg med en liste av hvilke artister du tror kan være aktuell for Rubato.no, og hvilke konserter du kunne tenke deg å skrive om.

Det søkes selvfølgelig etter folk som er flinke til å skrive og som kan ordlegge seg.

Arbeidet er ikke lønnet. Om man tar på seg oppdrag på for eksempel festival eller konsert vil det bli dekket i form av presseakkreditering.

Om du skulle ha noen spørsmål rundt Rubato.no, enten du ønsker å bidra eller andre generelle henvendelser er det bare å ta kontakt.

Prosessen rundt nye medarbeidere avhenger av hvor mange som er interessert, men hovedsakelig tenkes det 1-2 stykker.

Send søknaden til post@rubato.no og merk emnefeltet med «Søknad Rubato.no».