Tre år etter at Piknik i Parken ble arrangert for første gang, og med navn som Father John Misty, Solange, Amanda Delara og Ivan Ave var det et selvfølge for Rubato å ta turen bort til festivalen som fant sted ved Vigelandsmuseet på Frogner i Oslo.

Tekst: Karl Michael

Av alle artistene så var det kun et fåtall av dem som Rubatos representant hadde hørt om, så det var spennende å se hvilke av de “nye” artistene som var verdt å følge med på fremover. Festivalens største overraskelse går til det britiske bandet, Paradisia. Som sagt var det kun et fåtall av artistene som var kjente fra før av og det er lov til å være mektig imponert over musikken deres. Dette er et band man definitivt bør følge med på fremover.

Father John Misty, Tall Heights fra Boston og Spoon leverte god kvalitetsmusikk samt gode opptredener. Det gjorde Amanda Delara og Ivan Ave også, så en stjerne i boka til bookingansvarlig som fikset disse bandene/artistene. Festivalens skuffelse må dessverre gå til Solange. Grunnlaget til dette kan du lese her.

Det var litt nedtur på søndagsmorgenen da meldingen om at Håkan Hellstrøm måtte avlyse grunnet sykdom tikket inn. Han hadde nettopp med seg Erik Lundin som oppvarming også – DOBBEL NEDTUR!

Litt uheldig med været på fredagen, men alt i alt var dette et godkjent år for Piknik i Parken. Vi sees forhåpentligvis neste sommer.

Her er en bildebonanza fra årets Pip-fest. Vår husfotograf Fabian Fjeldvik har knipset noen deilige bilder fra festivalen.