PVCIFY har over5 millioner streams på Spotify, men har bare så vidt begynt. Den Oslo-baserte hiphop/trap/R&B-produsenten er en del av musikkollektivet GxxMUSIC og er hjernen bak en rekke solide produksjoner fra oslokollektivet. Nylig slapp han singelen «Girl Take TIME», som er nok en banger.


– Vi i Gxx har egentlig holdt en veldig lowkey profil, likevel har låtene våre kommet på radaren til både store deler av bransjen og musikkinteresserte over hele verden. Vi er utrolig takknemlige for at publikum både tar seg tid til å følge med på nye slipp og streamer oss,
forklarer PVCIFY.

Nå er GXX-produsenten endelig klar med ny musikk igjen, og slipper i dag sin andre singel «Girl Take Time». Låten består av hardtslående trommer, som PVCIFY er kjent for, pakket inn i danseglad og fengende forpakning. Denne låtener dømt til å bli spilt på samtlige av Norges dansegulv utover 2018.

– Hvis jeg skal gjøre noe up tempo, så må jeg holde det enten sexy eller vibey. Jeg liker å gå ut og danse, og forsøker å produsere musikk jeg selv ville danset til. «Girl Take Time» er en låt som både har det mørke GXX-lydbildet, samtidig som at den er fengende og dansbar. Vi har også et ganske kult konsept til videoen, som vi kommer til å slippe i nærmeste fremtid, forklarer 25-åringen.

PVCIFY setter virkelig standarden med denne låten og det er liten tvil om at dette er en av landets store produsentnykommere det kommende året. Med på vokal har han fått med seg GXX-artisten, Finding Muzyamba, og sammen presenterer de et musikalsk utrykk på internasjonalt nivå.

– Budskapet med låten er å be jenter ta det mer med ro. Låten adresserer jenter som har en frykt for å gå glipp av ting, samt jenter som fort overtenker og gir fort slipp på ting. Hverken eller er bra for deg mentalt. Tenk lengre og vit hvor du skal i livet, ikke la deg bli lurt av fristelser som er kortvarige,
sier GXX-produsenten.