2016 var et godt år for nykommerne der en del artister fikk vist hva de er i stand til å gjøre innenfor sine respektable musikksjangre, og det fortsetter i 2017.

Robin Thorsvik fra Hamar har jobbet litt med musikk i det stille før han nå endelig følte seg klar til å slippe ut sin debutlåt – Rubato tok en prat for å bli litt mer kjent med artisten og fremtidsplanene hans.

Tekst: Karl Michael Knudsen

robint2

Hvem er du?

«Jeg er en ung mann på 23 som heter Robin, bor i Hamar, og går under artistnavnet Robin T.» 

Du er ute med din aller første singel – fortell oss hva du føler om det.

«Det stemmer, føler veldig bra om det. Har jobbet mye med musikk gjennom årene og følte det var på tide at jeg tok det til et nytt nivå.»

Hva handler låten om, og hvem er på featuring?

«Tittelen sier jo litt, og hva den handler om får vi nesten la folket tolke 😉 Den kvinnelige sangeren du hører, er faktisk den vakre moren til barnet mitt aka dama <3, hehe. Beaten har jeg produsert selv, og vil fortsette med å produsere låtene mine fremover.»

Hvilke artister inspirerer deg?

«Får inspirasjon fra ganske mange forskjellige artister, og hvis jeg skal nevne noen blir det Travis Scott, Tory Lanez, Bryson Tiller, Young Thug, Drake.. Lista går videre.»

Hvordan skal 2017 være for deg? Hva er dine planer fremover, og hva ønsker du å oppnå med musikken din?

«2017 skal bli et godt år. Planen min fremover er å fortsette å jobbe med musikk både alene og med andre – Jeg ønsker å gi folket god musikk som kan føles.»

Vi gleder oss til mer fremover..