Mio Min er en 20 år gammel Bergen basert artist som debuterte i 2017 med EPen «Utopisk Gatelogikk» som fikk relativt god respons for å være et testprosjekt. Videre i 2018 slapp Mio Min Høyt og Lavt, Amors Pil (feat Eliasmane) og Rap Klar. Mio Min har i løpet av de siste årene utviklet en annerledes sound. Hvis man først skal kategorisere den vil den uten tvil falle inn under alternativ hip-hop med tydelige røde tråder til både R&B og jazz. Når det kommer til det lyriske er det tydelig at Mio Min prøver å slå sammen gate, R&B og pop lyrikk. Den nyslipte singelen «Paralysert» er første smakebit på året som kommer. Senere i år vil han slippe Ep-en «Pure konsoll».

Selv forteller han at «Paralysert er en låt som betyr veldig mye for meg. Låten er en gjenspeiling av de siste årene der det har vært en del grå tider med litt for lite aksept og kanskje til tider litt for mye fornektelse, men heldigvis også mange høydepunkter. Mørketiden kommer godt frem i den lyriske delen av låten, mens beaten i seg selv er på en relativt groovy/viby ting som er en god motsetning. For å sitere en god «tjommi» av meg; “Du er på en late sommer vibbe med den låten”. Jeg tror en del vil kunne kjenne seg igjen i låten min hvis de legger seg ned i sofaen og lytter til det jeg har å fortelle. Vet det er klisje, men låten handler i bunn og grunn om å nullstille tankegangen sinn for å komme seg på rett track. Readjust and adapt in a way.”

Musikkvideoen er produsert av Ole Jørgen Troøyen via Flex Film, og ble filmet i Bergen sommeren 2018. Låten er produsert av Yonas André.

Se hans splitter nye musikkvideo her: