L.U:N.A er et nytt stjerneskudd på den bergenske hiphop-himmelen. Hennes avslappende og ærlig uttrykk gjør at hun definitivt er en av de man må se opp for på den bergenske musikkscenen. I dag er hun ute med låten «Rød Neglelakk», som har premiere her på rubato.

Tekst. Jørgen Berntson Aase

Hennes første single «Eg é lei» viser i tillegg sterke og viktige budskap, som kritikk mot dopkultur og hvorfor det kvinner er i mindretall innenfor hiphop. Låten har til nå over 100 000 avspillinger på Spotify og er blant annet nominert til årets låt av Bergens Tidene.

Liten recap av #villvillvest helgen min???

Et innlegg delt av @ miasrou

I dag er den unge rapperen ute med ny låt, og i den anledning gjorde vi en kjapp Q&A med henne.

Hei! Grattis med ny singel!
Hva handler låten om?

– Låten handler først og fremst om ren kjærlighet. Kjærligheten som hjelper deg fremover og bygger deg opp, men sangen snakker også om indre strid mellom høydepunkter mørke stunder.

Hvordan går du frem for å lage en låt?
– Jeg får beats av min bror Leo Roussel som produsere de, deretter bare føler og leker jeg meg frem. Jeg liker å vise det frem til mine nærme når det gjelder musikk industrien før jeg går inn i studio og spiller dem inn.

Hva inspirerer deg?
– Mange ting kan inspirere meg, alt fra daglige hendelser til folk jeg møter, til personlig hendelser.

Hva er planene videre?
– Planen min videre er først og fremst å sette fokus på et prosjekt der jeg skal samle litt av alle mine ferdigheter med andre artister. Dette prosjektet skal bli visuelt og auditivt med masse overraskelser og masse av meg selv

Hva gleder du deg aller mest til i 2018?
– Til å sette sammen dette prosjektet med så mange flinke folk og vise det frem til folk

«Kjære du må lære hvordan å bevare ikke lokke bare»
– Mia Roussel

Hør «Rød Neglelakk» her:
Låten slippes offisielt i morgen.