Isak Shorty slapp sommerbangeren «JENNY» tidligere i sommer med produsent Andreas Bache-Wiig. Låten er mer energisk enn tidligere, og er et sterkt bidrag til kåringen av årets sommerlåt. «JENNY» er rett og slett en låt om håpløs kjærlighet, sommer og glede. Nå er musikkvideoen her – og vi har premiere på den her hos Rubato!

– I vinter fortalte Andreas meg om en person han var veldig forelska i, vi fant hverandre litt i samme situasjon og det skapte låten. «JENNY» er jo en låt for sommeren, pilsen og kosen, og jeg håper at flere kan kjenne seg igjen i følelsene til låta. Jeg har kost meg veldig gjennom prosessen. og har kjent på det å kunne slippe meg helt fri og bare si ting som det er. Navnet er oppdiktet, og følelsen er ekte.

Etter responsen på fjorårets sommerlåt fra Isak Shorty «E E GOOD», har sunnmøringen kommet seg tilbake i studio med produsent Andreas Bache-Wiig, og endelig tilbake med energisk musikk.

Musikkvideoer er alltid veldig gøy å lage, spesielt når en jobber med så flinke folk. Jeg jobbet sammen med mine gode venner i HAABE. Det har vært en reise! Jenny får endelig video og jeg gleder meg til å vise den. Videoen er filmet av min gode gamle venn, Viktor Mauren.

– Jenny er jo hun du aldri får det til å funke med. Angsten for å våre alene, ensom og ikke bra nok står sterkt i låta, framstilt på en lystig måte.

– Jenny er meg, deg og den som leser dette. det er hver sin tur, tenker jeg.
Jeg ville vise fram glitterbuksene mine, føler meg som en superstjerne når jeg har de på meg.

– Jenny er meg, deg og den som leser dette.

Isak Shorty ble navnet hele Ålesund snakket om da han vant Musikkprisen nærmest ut av det blå i 2018. Dette ga karrieren en pangstart, like etter spilte han på Øyafestivalen, Jugendfest og Trondheim Calling. I senere tid har Isak gitt ut 2 EP’er, vært på turné, og spilt på festivalscener langs hele Norge. Han ser fram til å komme seg på scenen igjen, derfor lader vi batteriene med ny singel og «JENNY» er klar for alt verden har å by på.

Sjekk ut premieren til «JENNY» her: