Nestemann ut fra indie-labelet TMG er Edrizz sammen med produsenten Ibenfeldt. Edrizz har tidligere markert seg med låta «Svart Viking» som kom ut i mai, og har siden den gang holdt seg i skyggen for å fullføre kommende prosjekter. Nå kommer den relativt tilbakeholdne artisten ut med ny singel og visuals i form av låten «Ensom». Oslogutten, med afrikansk opprinnelse, viser seg med en bred musikalsk framtoning, fra harde trap-inspirerte låter til dypere emner om samfunnets forventninger om prestasjon og vrangstillinger.

– Jeg laget «Ensom» i en periode hvor jeg følte mye press i livet fra forskjellige kanter. Til å begynne med har jeg brukt mye tid på å finne min egen identitet, ettersom jeg er norskfødt med afrikansk opprinnelse. Jeg har i tillegg balansert høyere utdannelse med sene netter i studio det siste året. Dermed har jeg rett og slett ofret tid med venner og familie, noe som har ført til en del ensomhet. I låten har jeg har brukt mye av det som definerer meg som person med tanke på språkkombinasjoner, vokabular og melodier.

Konseptet The Most Genuine (TMG) startet uformelt i 2016 som et smeltepunkt for de ulike artistene i stallen, men har siden den gang utviklet seg til å bli et kollektiv som huser flere artister.

Sjekk ut Edrizz sin splitter nye singel og musikkvideo, «Ensom», som har premiere her hos oss.

Videoen har blitt filmet på et ukjent lokale i London av Frostbite Films.