Post Malone
4.5Overall Score
Musikken
Stemning
Publikum
Alkoholnivå på publikum

Klokken 21:15 lørdag kveld sto tusenvis av nordmenn (og kvinner) klare foran hovedscenen på Stavernfestivalen. Endelig skulle den gigantiske superstjernen fra Uniten igjen stå på en norsk scene, og den timeslange konserten gikk ned i historien.

  • Beste låt: Better Now

Ryktet skal ha det til at det var denne konserten som virkelig greide å få fart på billettsalget, selv om store navn som Wiz Khalifa, Dua Lipa og David Guetta trolig hjalp. Dersom du var en av de heldige som fikk oppleve Posty vet du at han leverte sakene. VG og P3 mener Austin Richard Post bare leverte en middelmådig konsert, men der er vi i Rubato-redaksjonen uenig.

Åpningsnummeret kom og gikk uten for mye pomp og prakt, med låten Too Young fra første album. Det virket nesten som publikum hadde glemt denne perlen av en låt. Stemningen blir heldigvis dradd i riktig retning når monsterhiten Better Now kom i gang. Nå ble det fart på publikum, og det synges til og med når Post må avbryte låten midt i, grunnet noen ble skadet helt framst i piten. Dette er forøvrig noe redaksjonen setter stor pris på, ettersom to tre av oss fikk oss noen skikkelige smeller under Wiz Khalifas konsert kvelden før.

Det var flere låter som falt i smak hos publikum denne varme sommerkvelden. Både, Feeling Whitney, Go Flex, Rockstar, White Iverson og Congratulations førte til full kalas og ellevill koring fra publikum. Det var tydelig at den scruffy amerikaneren med tatoveringer i fjeset har solgt seg inn i norske musikkhjerter.

by @adamdegross

A post shared by Posty (@postmalone) on

Vil du få med deg neste års festival i Stavern? Tilbudsbilletter er nå i salg her

Bildet er tatt fra Post Malones første norgesbesøk i Oslo 2015.