Man vet man snakker god stemning når debutlåt og ledende singel ”White Iverson” spilles av hele to ganger under Post Malone sitt andre besøk i Oslo. Med en låt som desidert er den mest kjente; over 200 millioner visninger på Youtube og som stolt nummer 14 på Billboard Hot 100, var tiden endelig inne for et major comeback fra Post Malone. På Valentines-dagen hadde artisten tatt turen til Oslo og leverte et show som sjarmerte de fleste i senk.

Sjekk ut bildebonanza fra konserten her.

Tekst: Zena Løchting Williams

Det var en stor skuffelse da man fikk vite at den originale datoen (27.11) for besøket til Malone var blitt kansellert og flyttet til februar, men forventningene gjorde ikke annet enn å vokse. Forventninger for hvilke låter som skulle bli spilt, energien hans på scenen og selvfølgelig kvaliteten på det han skulle levere. Dette var ting man kunne se at unge Malone også hadde tenkt godt over. Han ankom scenen med et glis matchende hans sprudlende personlighet, en hårfrisyre med interessante preg og selvfølgelig en drink i hånden. Mer eller mindre så kom Posty akkurat som vi kjenner han.

Det var imponerende å se hvordan publikumet responderte til musikken. Når man hører sterke elementer fra sjangre som country og rock hos en låt som egentlig er stempla r&b forstår man hva som er aktuelt og spennende for dagens musikkøre. Post Malone er med på å bidra til et høyst kreativt musikkøre, som han beviser på flere av låtene sine, som ”Hit This Hard”, ”Cold” og ”Patient”. Tre låter som bygger opp om argumentet for at Malone, ja, han har skjønt det.

Det er ikke første gang det blir bemerket at Malone fremstiller seg selv som ganske tøff via tekstene sine. Tvert imot, så er 21-åringen fra Texas definisjonen av det vi liker å kalle ydmyk. Tett kontakt med publikum på første rad, taler på taler om det som er godt og vondt i livet, samt en overordnet kvalitet på hele showet er bare eksempler på hva som runder av en ”typisk” Post Malone-konsert.
Han feiret ikke kjærlighetens dag med Sverige, Danmark eller Tyskland. Malone delte en drink, et eller flere slengkyss og herlig musikk med Norge på den populære «kyss, smask, klem»-dagen. Og da selvfølgelig der det er best stemning; Oslo.

Terningkast: 5/6