[wr_row][wr_column]I dag slapp den norske RnB prinsen Philip Emilio og klubbduo Loveless den nye singelen «Litt for mye» som en pangstart på deres «Heartbreak Tour» nå i januar. Turen tar de til Kristiansand, Bergen, Oslo og Stavanger og «gjør alt for at du skal slippe følelsene fri på dansegulvet, enten du vil danse, le, gråte eller kline.»

Tekst: Ada Cecilie Mamre

«Heartbreak tour er dedikert til de som slo sprekker hjertene i våre, og har inspirert oss til å lage musikken vi lager.”

Etter flere år som fremtredende personer i hver sin ende av den norske musikkscenen, etablerte Eirik Tillerli og Filip Kollsete Loveless i slutten av 2013. Duoen har R&B og britisk klubbmusikk tett til hjertet, og med nordiske melodier gjennom morsmelka skaper de sjelfull og unik popmusikk.

I sitt debutår har Philip Emilio vært med på å forme en ny era av norsk urban musikk. Oslo-gutten er kjent for sin melodiøse tilnærming til musikken, blandet med historier fra hans liv. Den følsomme playeren har tatt landet med storm med sine bangers som Pelikaner, Skamløs og Følsom.

Vi tok en kjapp Q&A med P.E om singelslippet og samarbeidet med Loveless:

Hva er inspirasjonen til denne låta?
Kalde hjerteknusere hehe. Neida men jeg føler det er noe de fleste har gått eller vil gå gjennom. Det å gi alt av seg selv for noen som ikke gjør det tilbake, for å så numme smerten sin med alt jeg sier i refrenget.

Hvem går sangen ut til?
Alle som har blitt deppa av at solen ble et sjeldent syn.

Hvordan har det vært å samarbeide med en duo som Loveless?
De er helt fantastiske å jobbe med, vi feeder på hverandre heletiden og vi liker de samme tingene. Skulle bare mangle at vi fikk til et samarbeid nå.

Hva kan publikum forvente av «Heartbreak tour»?
Et par nye låter her og der, og litt mer ekstra som ikke du har sett oss gjøre før. Vi har fått utvikle noe selv, som igjen fører til mer utvikling! Dans dans dans ?

Fyr opp låta her, og dans (litt for mye).

Tourdates:
Østsia – Kristiansand 13/1
Kvarteret – Bergen 19/1
Vippa – Oslo 21/1