Pasha har de siste årene høstet stor oppmerksomhet rundt sin unike tolkning av hip-hop sjangeren. Da NME i 2017 dro frem Pasha som en av de mest lovende artistene i verden fikk flere øynene opp for Rykkinn-rapperen. Etter flere radiolistinger i både inn- og utland, store festival-opptredener samt live shows i Europa og USA med solide anmeldelser har han i senere tid bevist seg verdig til denne utmerkelsen.

Sammen med Oscar Blesson, som i ble plukket opp av Tee Studios, er nå samarbeidsprosjektet “Solidified + To The Grave” klart for release den 29. November. Både Oscar og Tommy har hatt øynene mot for Pasha i lengre tid, og når “tilfeldighetene” gjorde så de havnet i studio sammen var muligheten god for å gjøre et samarbeid. De to rapperne har tidligere laget musikk sammen da de gikk på videregående, og fikk fort sansen for å jobbe sammen igjen. Resultatet ble “Solidified + To The Grave” bestående av de to låtene “Solidified” og “To The Grave” presenterer de gode og energirike låter med fengende melodier, interessante rytmer, produksjoner bært av 808s, trap trommer og leken rap. Begge låter er produsert av hip-hop legenden Tommy Tee.

“-når ‘tilfeldighetene’ brakte gutta sammen i Tee Studios følte jeg at timingen og energien var perfekt og et miniprosjekt med disse to var på tide. Tipper lytterne der ute er enige.”

  – Tommy Tee om samarbeidet

“-Jeg har alltid hatt en drøm om å rappe på en Tommy beat så var litt sjukt å sitte i studio der og at han recordet meg det var en sjuk opplevelse og faktisk være der”

  – Pasha om samarbeidet