Som produsent på Pasha sine singler «I Don’t Speak French» og «Prettyboi Bounce» har Coucheron allerede samarbeidet med studionaboen om solide bangers, men aldri før har de to vært likestilt som artister før de nå skal «co-signe» mixtape i sommer. Nå er gutta klare med med den hardtslående, discopop låta “Lighthouse”.

Gjennom en ukes-lange intensivøkt i Gol kom gutta opp med en haug med ideer basert på krysningen mellom Coucheron sin innovative, elektro pop og Pasha sin eksplosive, 90-tallsinspirerte hip hop. I tillegg fikk de dratt fram ideer fra tidligere sessions som til da hadde vært for særegene til å finne et «hjem» hos et artistprosjekt. Resultatet ble et energisk, sjangerkryssende lydbilde, minnende om sporadiske grupper som Gorillaz og Basmement Jaxx.

Med planlagt turne til sommeren ga duoen en sniktitt til et fullsatt Sentrum Scene i mars. Med toppskår fra anmelderne er forventningene store til da Coucheron og Pasha endelig kan vise fram det spektakulære klubbshowet, dog etter at koronasituasjonen har roet seg ned. Lighthouse er en av mixtapens mest klubbvennelige låter. I en krysning av french house, nu disco og hip hop får både Coucheron og Pasha plass til å skinne, og med gjestevokaler fra Soul Gem har Lighthouse et umidelbart og fengende hook. Med funky basslinjer, sample- estetikk, og 90-tall flow er den nye singelen garantert til å gi fra seg lettbente sommervibber!