Det er Lørdag på By:Larm. Ute i Oslos gater har det snødd et par timer og det er usedvanlig kaldt. Jeg skal innrømme at det på dette tidspunktet av kvelden fristet mer å komme seg hjem under dynen enn å gå på flere konserter. Allikevel tar jeg turen til sentrum scene for å se konserten til Pasha og Coucheron. Lite visste jeg hvilken begivenhet jeg skulle få oppleve.

Det hele starter med at artistene kommer ut på scenen for å åpne med låten «nobody». Sentrum scene er fullt opp av danseglade mennesker som tydelig er glad for å se dem komme på scenen. Artistene har et høyt energinivå og Pasha viser fra første stund hvorfor han ble nominert til «årets live» på P3 gull. Scenografien er ekstremt godt gjennomført. Det er en stor skjerm bak på scenen med forskjellige klipp (laget av Balder fra Huge Visuals), samt flinke folk på lys.

I fjerde låt «i don’t speak french» tar det virkelig av i publikum. Det er tydelig at dette er en låt publikum er kjent med, da de fleste synger med for full hals.

«Jeg vil spesielt trekke frem låten «Gucci» som har satt seg på hjernen min i 3 dager nå.»

Setlisten er satt sammen av en deilig mix av Coucheron og Pasha sine egne låter samt flere av deres samarbeidsprosjekter. Det ble spilt et par av de kommende låtene de har sammen, og jeg kan ikke si annet en at jeg gleder med ekstremt mye til disse kan høres på diverse streamingstjenester. Jeg vil spesielt trekke frem låten «Gucci» som har satt seg på hjernen min i 3 dager nå. Artistene har med seg artistene Safario, Soul Gem og Prettyboi Gov på scenen. Det er tydelig at de har en god kjemi som gjenspeiles på scenen.

Konserten er ekstremt godt gjennomført. Den byr både på stagedive, moshpit, funky dansing, ekstremt bra rapping, fengende beats og ellers alt annet man kan drømme og ønske seg på en liveperformance. Da konserten var ferdig satt jeg igjen med hakeslipp. Jeg kunne nesten ikke tro hva jeg nettopp hadde vitnet. Pasha x Coucheron leverte en konsert i verdensklasse, og jeg syns synd på alle som ikke var der.

Terningkast 6/6