Få visste hvem Rykkin-rapperen var før NME i 2017 dro fram Pasha som en av de mest lovende artistene i verden, men etter utmerkelsen har fler og fler fått øynene opp for den unge rapperen. Etter flere radiolistinger i både inn- og utland, store festivalopptredner og internajsonal annerkjennelse via blogosfæren har Pasha etter hvert blitt et anerkjent navn på hip hop scenen. Med positive omtaler etter hans første konserter i USA under årets SXSW dras Pasha fram som nordmannen i spissen for engelsk-språkelig hip hop i Øyvind Holens “Nye Hip Hop Hoder”.

Med flere radiolistinger på NRK P3 og mp3, utsolgte konserter, og nærmest månedlig omtale hos 730.no har det vært vanskelig å styre unna Pasha i Norge. Det som kanskje har gjort rap talentet ekstra spennende er interessen som nå også kommer fra utlandet; unntaksvis har internasjonal musikkpresse (Clash, Highsnobiety) snudd seg mot Norge, og Pasha hauses frem.

Etter en lengre pause fra releaser er Pasha endelig klar med ny musikk. Denne gangen den Jerry Folk produserte “Sweet Escape”. Med en leken arp-drevet beat og Pashas funky vokaler leveres en singel full av energi som perfekt setter stemningen til alt fra sommerens varme festligheter til dansegulvet.