Snow Boyz, som tidligere har samarbeidet med Bergensfavorittene Yoguttene, slapp i oktober den hardtslående bangeren «42». Flere har lagt sin elsk på låta, og nå følger Pasha, J-Zino, Martin O & 2’s Day med en remix av singelen, som de selv sier er et samarbeidsprosjekt for å fremme den engelskspråklige delen av norsk hip hop.

Rykkinn-rapperen Pasha sier til Rubato.no at remixene som har blitt gjort og selve «42»-prosjektet er noe man ikke har sett så mye av i norsk hip hop før. Da han fikk forespørsel fra Snow Boyz om å bli med var det derfor ingen tvil.
– Jeg fikk en melding fra Snow Boyz som lurte på om jeg var gira på å gjøre en remix, noe jeg selvfølgelig måtte gjøre. Jeg synes denne 42-greia er noe vi ikke har hatt så mye av i norsk hip hop. Dette hjelper alle involverte, så det er bare sykt fett, sier rapperen til Rubato.no.

giphy-1

Hva kan dere fortelle oss om prosjektet og samarbeidet?
– Dette er et samarbeidsprosjekt for å fremme den engelskspråklige delen av norsk hip hop. Vi ønsker å representere denne delen, understreker J-Zino.
– Snow Boyz sin banger har gjort sitt, så nå ønsker vi å legge til enda mer flammer på den, legger han til.

Hvordan oppsto samarbeidet mellom dere?
– Snow Boyz er lillebrødrene mine, og de hadde plan om å lage en engelsk remix. De spurte om jeg ville være med, og jeg kunne ikke si nei til dette, sier J-Zino.

Når vi spør hva publikum kan vente seg fra de fremadstormende rapperne i fremtiden er svarene klare, hvert fall fra to av dem.
J-Zino: Man skal ikke si borte fra mer av sånn slags samarbeid. Samtidig jobber jeg med min egen EP!
Martin O: Jeg kommer for å ta plassen min i rap-gamet. Jeg er ferdig med å sove!

Videoen er regissert av Philip Geertsen, men selve låten er produsert av Sonic Boom.

Ekstra:
Kan vi lukte en remix med Chirag, Philip Emilio og Arif på hvert sitt vers i nærmeste fremtid? Det kan virke slik ifølge ifølge den posten her for fire uker siden:

En gang til, takk for i dag ???? @karpe_diem_offisiell @riflabangbang @philemil @therealjzino #42

Et bilde publisert av Snow Boyz (@snow_boyz)

Vi får bare vente og se.