Pasha er en av de mest spennende hip hop-profilene vi har i landet for tiden. Med sin karakteristiske ´fro, energiske tekster og fengende melodier er dette heller ikke så rart. For litt siden slapp han musikkvideoen til Tie Dye, som er en av de feteste videoene vi i redaksjonen har sett på veldig, veldig lenge. Ved midnatt i dag slapp derimot den unge Rykkinn-rapperen minialbumet Bodega, som han har jobbet med i to år.

Albumet består av 9 låter, og med på laget har han fått med Toothfairy-vennene Soul Gem og Iffy Orbit på henholdvis Colorblind og My Wave. I tillegg til den velkjent Colorblind er også låtene Tie Dye og den 90-tallsinspirerte singelen Around The Area godt kjent fra før. Colorblind har i skrivende stund godt over 300 000 streams på Spotify, og har blitt meget populær på kort tid. Låten har i tillegg klart å klatre seg opp på Spotifys viralliste i Skandinavia.

I går hadde rapperen slippfest for minialbumet på Sandvikas storhetsscene, Musikkflekken, hvor Pasha spilte opp til fest med hele fire gjesteartister. Norges største player, Oral Bee, produsenten og rapperen JNS, Andréyun, og Temoos entret scenen under torsdagens definitivt feteste begivenhet. Om du av en eller grunn ikke var der bør du sjekke ut bildebonanza fra gårsdagens konsert her: Bildebonanza: Pasha releasekonsert – Bodega

Gjerne legg igjen en kommentar med din favorittlåt fra albumet.

Sjekk også ut klipp fra da 22-åringen gjestet FEBER i påsken: