En av våre absolutte norske favoritter, Pasha, er endelig ute med ny låt! Det er liten tvil om at 2017 har vært et bra år for Pasha. Året startet med bransje- og byfestivaler som Trondheim Calling og By:Larm, X-Games på Hafjell og slipp av en av årets beste sommerbangere ”Prettyboi Bounce”. Og i sommer har han vært å se på Slottsfjell, Skral og Øyafestivalen.

Tekst av Ida Halvorsen

I sommer slapp Pasha låta ”Way Up” som er en noe roligere låt enn det som er sluppet tidligere, som viste oss at han ikke bare er en energibombe som kan spytte rim hella raskt, men at han også kan være en soft RnB-boi. I dag er Rykkinnprinsen ute med låta ”151” som går i noe samme dur. Det er en sexy og groovy låt, oppkalt etter den tidligere 151-bussen til Rykkinn i Bærum. Med seg på låten har kan Kristoffer Severinsen og Erik Samkopf på produksjon og vokal , som begge er medlemmer av indiebandet Iffy Orbit.

I fjor høst ble det bestemt at 151-bussen til Rykkinn skulle bytte nummer til 160, noe den yngre garden ikke var så særlig fornøyd med. Rykkinngjengens halvseriøse demonstrasjon var dessverre til ingen nytte, men 151 lever videre og ”151” er Rykkinnguttas anthem.

Skru opp volumet for å få varmen på en ellers kald november-fredag, og hør låta her!

PS! Pasha river ned Parkteateret i Oslo fredag 9. Februar 2018 og det er fortsatt billetter!