Artisten Paria er en soloartist og låtskriver fra Oslo. Sommeren 2016 debuterte hun med de to singlene «Part Of This» og «Stop Calling». Hun er nå aktuell med sin nye singel «Tragic», og slipper sin første EP i slutten av Januar med navn «Popsicle».

««

For de som ennå ikke kjenner deg så godt, hvem er Paria?

– Paria er først og fremst navnet mitt, også er Paria en artist som liker å skrive sanger og produsere musikk hjemme fordi hun ikke er glad i å dra ut og gjøre spennende ting som alle andre, så det blir studio og kakao og popcorn i stedet. Og Paria er litt teit noen ganger og snakker i tredje person.

Hvis du skulle beskrevet musikken din ved bruk av 3 ord, hvilke ville det vært?

– Tjukk, varm, og søt på en sadistisk måte

Hvem er dine topp 5 norske artister? Noen du kunne tenkt deg å gjøre et samarbeid med?

– Jeg elsker hip-hop og pleier alltid å blande litt hip-hop i produksjonene mine derfor ligger nok urbane artister øverst på lista mi. Karpe Diem (typisk utenlandsk fangirl her, men jeg kan ikke no for det) er jo helt råe og jeg gleder meg så skinnsykt til å dra på konserten deres i mars. Jeg syns også at Cezinando er helt rå. Også elsker jeg Unge Ferrari.

– Damer som Emilie Nicolas og Ina Wroldsen er så flinke, og lager så bra musikk at jeg må bare la meg inspirere av dem.

– Det er dritvanskelig å velge mellom alle de flinke artister som er nevnt til å samarbeide med, har lyst til å samarbeide med alle. Men jeg ser for meg at det hadde vært skikkelig gøy å være i studio og lage musikk sammen med Fieh.

Vi hører at det er en morsom tinder-historie knyttet til din nyeste singel «tragic», lyst å dele?

– Haha, tja. For noen år siden så matchet jeg med en fyr på Tinder. Vi begynte å chatte og jeg syntes at han var skikkelig hyggelig og kul. Jeg sa ja til å dra på date med han. Fyren kommer og henter meg med tidenes styggeste bil. Så skulle vi på en liten biltur utenfor Oslo, som er en veldig rar ting å finne på, på første date. Dette var om vinteren og jeg husker at det var skikkelig kaldt og varmen i bilen funket ikke så jeg frøs meg ihjel. I tillegg bråket bilen som bare F! Ikke nok med det, men han klarte ikke å slutte å snakke om seg selv, så jeg ble mer og mer overbevisst på at jeg enten skulle bli kidnappet og drept den dagen, eller kræsje og dø i en skikkelig stygg bil. Men heldigvis kom jeg opp med en unnskyldning som var nok til at han kjørte meg tilbake. Vi møttes aldri igjen.

– Jeg følte meg som en «Survivor» etter å ha overlevd dette og jeg måtte bare dokumentere det med en låt. Håper ikke han ser dette intervjuet her.

Hvor ser du deg selv om 3 år?

– Da har jeg slippet mitt andre album som alle kan låtene til, og er i en privat fly sammen med Beyonce som flyr til Coachella for mitt headliner-show.

Helt til slutt, hvem er den mest tragiske personen i verden akkurat nå?

– DONALD TRUMP/KANYE WEST

via GIPHY