Peder Fossum aka. P-Flow fra Trondheim er 20 år gammel, usignert, og har allerede opparbeidet seg en raskt voksende fanbase både i Norge og internasjonalt. Med nærmere 5 millioner avspillinger har P-Flow bygget seg opp til å bli en av de mest spennende artistene i Norge. Nå er 20-åringen ute mixtapen Jungli & Comess, bestående av åtte låter gjestet av Andreyun, Henny Cartier og RedCheeks. I forbindelse med slippet tok vi en kjapp prat med rapperen om slippet, låtprosesser, major labels, og 2019.

Grattis med ny låt!
Hva handler mixtapen om?

– Tusen takk!

– Vil ikke si at prosjektet har en spesifikk handling, derfor jeg valgte å kalle det for mixtape. Men jeg går inn på temaer som kjærlighet, demoner og min plass i gamet.

Hvordan går du frem for å lage låter?

– Starter vanligvis med at jeg hører en beat eller lager en melodi jeg kan skrive over. Synes det er mye lettere å skrive når jeg har en melodi jeg liker, da popper vanligvis tema til sangen opp i hodet mitt med en gang.

Du har flere millioner streams, og fremdeles usignert. Har du fått noen tilbud fra noen plateselskaper?

– Har fått noen tilbud, men det er ikke noe jeg stresser med. Jeg vil ha full frihet og gidder ikke være låst til noen. Synes det er artig når jeg ser at jeg har bedre tall en flesteparten som er signert under major, I got a real fanbase.

– Har fått noen tilbud, men det er ikke noe jeg stresser med.

Hvilke norsk artist har du mest troen på i tiden fremover?

– Watch out for Henny Cartier og Isah!

Hva ønsker du å få til i 2019?

– Jeg vil egentlig bare lage og legge ut mest mulig musikk. Sette old heads på plass og vise alle at jeg er her for å bli.

Hva var din største opptur og nederlag i 2018?

– Var vel det å flytte til Oslo, og holde motivasjoen oppe når ting ikke går som du hadde sett for deg. Typisk at jeg lar småting irritere eller distrahere meg. Men det er noe jeg skal jobbe med i 2019.

– Haha, det var vel også det å flytte til Oslo, og møte min manager Maria og Broslo-gutta. Har fått mange nye herlige mennesker inn i livet mitt på kort tid, og jeg har en veldig bra magefølelse inn i det nyet året.

Hvordan ser veien videre ut for P-Flow?

– Går bare en vei!