19 år gamle Oscar A kan beskrives som musikalsk multitalent. I tillegg til å skrive og produsere sine egne låter, både rapper, synger og mestrer unggutten ulike instrumenter som piano, saksofon og klarinett. I dag er 19-åringen ute med ny singel som handler om en introvert jente man faller for.

Til tross for sin unge alder har han allerede lagt bak seg over hundre live-opptredener, og dette inkluderer oppvarming for både Cezinando og Gatas Parlament. Han har også stått for en EP-utgivelse og flere singelutgivelser.

2019 har hittil bydd på tre singler fra den unge artisten, og den fjerde singelen er ute i dag.

Låta har fått navnet «Si noe», og handler om en jente som er innadvendt. Sjangermessig ligger låta i landskapet mellom hiphop og moderne R&B. Her kombinerer Oscar A tunge 808s og melodiske synther med autotune-vokal og en personlig tekst som han ønsker at andre kan relatere til.

– Jeg vil si at låta handler om det å møte på en introvert jente som du faller for. Det å føle man ikke får noe tilbake og at man må jobbe for å holde en samtale, er nok noe en del kan kjenne seg igjen i.

– På grunn av måten vi kommuniserer på med for eksempel emojis, tror jeg folk kanskje tar litt lett på nære relasjoner, så det på en måte går litt andre veien. Om man åpner seg opp for andre med mye personlig informasjon fordi man tror man er close, betyr ikke det nødvendigvis at den andre føler det sånn. Da skjønner jeg jo at motparten kan bli litt stille og ikke utlevere seg på samme måte.