I natt kom OnklP & De Fjerne Slektningene med en gledens nyhet til alle fans. Gruppa tok en «Beyonce», og uten noen forvarsel ble tredjealbumet, bestående av 9 spor, sluppet rundt midtnatt. Albumet føyer seg inn i Slekta-serien og har fått navnet «Slekta III».

Gruppa skriver følgende på Facebook:
«Vi har vært så opptatte med å ha det gøy i sommer at vi helt har glemt å si ifra at vi slipper skive, men her er’n: Slekta III. Kos dere, vi sees på veien de neste par månedene!»

Bandet har spilt flere nye låter på sommerturneèn, men nå får altså publikum endelig muligheten til å synge med.

Ved siden av selvfølgelig OnklP sin trofaste makker Jaa9, gjestes albumet kun av Oslorapperen Cezinando (som slapp selvregissert video i forrige uke). Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Jørgen Berntson Aase

Her er bilde fra da OnklP & De Fjerne Slekntingene opptrådde på Hvalstrandfestivalen i sommer. Foto: Jørgen Berntson Aase

Jaa9, OnklP og Cezinando har samarbeidet helt siden 2011, da Lillehammer-duoen lot den gang 15-årige Cezinando slippe til på Nasty Kutt-produserte «Unge Pistoler».

Om du tilfeldigvis befinner deg i Trondheim og ønsker å oppleve OnklP & De Fjerne Slekntingene, spiller de i kveld på P-fest, sammen med Store P og Admiral P. Med andro ord; en kveld du ikke kan gå glipp av. Billetter finner du her!