Bookd ble startet av et team med et brennende ønske om å forvandle underholdningsverdenen. Vi fant ut at det ikke var så enkelt som det burde være å finne og bestille underholdning til arrangementer. Så vi tenkte - hvorfor ikke gjøre noe med det?

Fra konserter til konferanser, bryllup til bedriftsfester, Bookd er her for å gjøre booking av underholdning like enkelt som å bestille en pizza på nettet. Men vi stopper ikke ved det grunnleggende. Vi gir deg en skreddersydd opplevelse, hjelper deg med å finne det perfekte underholdningstilbudet som passer til dine unike behov.

Vi er ikke bare et bookingbyrå - vi er din personlige underholdningsdesigner. Vi har skapt en intuitiv plattform hvor du kan utforske et bredt spekter av underholdning, fra rockeband og stand-up komikere til DJ'er og sirkusartister. Alt sammen under ett tak, klart til å sprite opp ditt arrangement.

Hos Bookd forstår vi at hvert arrangement er unikt, akkurat som menneskene bak det. Det er derfor vi jobber tett med både profiler og arrangører for å sikre at hver eneste booking er skreddersydd til arrangementets unike stemning og stil. Vi er her for å gjøre visjonen din til virkelighet, uansett hva den måtte være.

Vi tror at det å finne den perfekte underholdningen skal være en del av moroa, ikke et stressende hinder. Gjennom vår brukervennlige plattform og vårt engasjerte team av underholdningseksperter, gjør Bookd det ikke bare enkelt, men også utrolig spennende å planlegge underholdningen for ditt neste arrangement.

Vi er stolte av å være innovatører, men vi er enda mer stolte av de fantastiske arrangementene vi hjelper til med å skape. Så uansett om du organiserer ditt livs bryllup, eller bare en rolig kveld med venner, er Bookd her for å ta underholdningen din til nye høyder.

Gjør deg klar til å oppleve underholdning på en helt ny måte. Bli en del av Bookd-familien i dag, og la oss bringe magien til ditt neste arrangement. Fordi livet er for kort til kjedelige fester!

Sjekk oss ut på Facebook, Instagram, Linkedin og Youtube