Shikoswe (Nora Shikoswe Hougsnæs) ble godt mottatt da hun i juni gav ut sin debutsingel «I Wanna Be Right». Nå er Shikoswe klar med sin andre singel fra hennes kommende EP, med tilhørende musikkvideo.

Shikoswes andre singel følger i fotsporene til den luftige og nedstrippede debututgivelsen «I Wanna Be Right». Universet er intimt og minimalistisk, med et bølgende piano-arrangement som et organisk underlag til Shikoswes karakteristiske vokal. Det naivistiske tekstuniverset kontrasterer den nedtonede melankolien i låta, særlig via Shikoswes subtile motsigelser. Fortsatt inspirert av Sufjan Stevens og Kate Bush får vi Shikoswe i et format hun viser seg å passe perfekt i.

Etter noen år i København har Shikoswe nå flyttet til Bergen og er klar til å entre den norske musikkscenen med EP-en «The Hour of The Body», som kommer i høst. EP-en er spilt inn og produsert i samarbeid med danske Jacob Hvid Amstrup, som komponerer elektronisk musikk og filmmusikk under navnet OEDELAND. I København har Shikoswe spilt sammen med artister som Frederik Vedersø og Michael Møller.