Norsk tripping er endelig tilbake etter noen måneders tørkeperiode. De returnerer i kjent stil med låten «matpakke» som er en funky og fengende låt om hvorfor det er viktig å ha med seg matpakken uansett hvor man skal i livet. Utflod, flammekaster og resarbil er tilbake og klare for å gi seg og dine nærmeste den beste musikkopplevelsen på lenge.

Tekst: Tonje Irene Ree Strand

Norsk Tripping, dere består av 3 artister, hvordan ble dere kjent?

– Det som skjedde var at Resarbil og Flammekaster var i studio å fristilet, så kom det en uforviten Utflod ned i studio, han hadde aldri hørt på rapmusikk. Men han drepte hele greien med sin første fristil. Og siden den gangen har vi vært en enhet.

Hvordan kom dere til navnet Norsk Tripping?

– Det skulle enten være Kangaroos with guns eller Norsk Tripping, men så kom vi på at vi ikke var fra Australia.

Hvem inspirerer dere i musikken dere lager? Evt noen dere kunne tenkt dere å kjøre et sammarbeid med?

– Vi blir ikke inspirert, vi bare lager musikk så blir musikken inspirert av oss til å lage seg selv.

– Utflod: Sidebrok!! jeg har ikke tenkt på d så mye, de er bare legender. Har ikke hørt alle sangene engang, trenger ikke d, de er fortsatt gud.

– Flammekaster: Jeg vil samarbeide med Linni, fordi han virker som en jordnær og reflektert person, som skaper en helt spesiell atmosfære i musikken sin

– Resarbil: Jeg vil samarbeide med alle som lager god og koselig musikk. Som for eksempel Loui & Lexus og Svaiman fra YG!!!

Vi hører rykter om ny singelslipp på fredag? Fortell litt om den, hva kan vi forvente?

Matpakke er en funky låt sammen med vår gode venn Gelt, som er en jæla fet rapper! Husk å sjekk han ut! Man kan like gjerne spille denne låten på hagefesten i tanta di sin 50 årsdag som på vors med dine aller bestekompiser. Målet vårt er at alle skal kunne slippe seg løs og jamme til de fengende rytmene og koselige stemmene. Også er det en beskjed i den sant, det er viktig å alltid ha med sin egen matpakke, og man må også variere pålegget for å være sunn og god.

Hva består deres favoritt matpakke av?
Vi har alle med ting som vi kan låne av hverandre, som for eksempel på en onsdag så tar Utflod med seg brød, så kan resarbil og flammekaster ta meg noe pålegg, slik at vi utfyller hverandre slik som vi gjør ellers, men det viktigste vi kan ta med i matpakken våres det er kjærlighet og humor.

Har dere noen gøy planer fremover?
Vi har i hvert fall nokke krutt liggende på lageret, som kommer ut om ikke så altfor lenge forhåpentligvis. Flammekaster har en soloting på gang som er ultrafet!! Og Resarbil har forhåpentligvis nokke greier som kommer ut før 2020.

”Flammekaster”, du har jo også kjørt et soloprosjekt med låten ”ta meg hjem”, vil du fortelle litt om den?

Ja, jeg har gitt ut ta meg hjem under artistnavnet «johsju». det er en låt som handler om når kjærligheten ikke er gjensidig og ting blir kjipt. Har fått med meg verdens flinkeste Kjerstin Jansson og Loui & Lexus, så gjerne sjekk det ut!