”Life Is A Liquid” ble sluppet tidligere i desember som andre singel fra det kommende albumet ”The Limber Real”, og i dag har Rubato eksklusiv Norgespremiere på musikkvideoen til låten.

Skrevet av: Jørgen Berntson Aase

Video og lyd ble tatt opp på EXEC sin debutkonsert på Bremen Teater i København i november.

På sitt debutalbum ”The Limber Real” betrakter Troels Abrahamsen det moderne liv, noe som også er tematikken i ”Life Is A Liquid”.
«Vårt nærvær er fylt med en usikkerhet mellom det fysiske og psykiske. Mens vi beveger oss rundt i den fysiske verden, beveger tankene våre seg også. Av og til skilles de, andre ganger beveger de seg sammen. Denne låten handler om muligheten vil har som menneske til å bevege oss fremover mens vi prøver å finne ut hvor vi skal gå.»
”Life Is A Liquid” er også første låten Troels skrev som EXEC.

”Jeg ser de to lyriske veiene som et bilde av en sterk tvilfølelse jeg tror alle mennesker opplever i ulike tider og faser av livet. På en måte er vi fanget i en evigvarende konflikt mellom det ytre liv, våre handlinger og det indre livet- tankene våre. I vårt ytre liv jobber vi med kontroll, mål og mening og hva som skal skje i neste sekund, mens vårt indre liv dreier seg om følelser, mål og nuet. Begge er nødvendige for å eksistere på en meningsfull måte – dersom den ene tar over, blir du et ekstremt menneske. Dersom denne konflikten, og tvilen som følger, er en grunnleggende forutsetning, må det være manifestasjonen som betyr noe; hvordan du kan realisere ditt indre liv i ditt ytre liv” – sier Troels Abrahamsen.

EXECs kommende album er spilt inn sammen med produsent Mikkel Bolding, som er ute 12. februar.