Tekst: Godfrey Manoharan

Det er fredag på bergenfest. Nelly Moar skal spille i magic mirrors teltet. Her er det smekkfullt. Når regnet bøtter ned på sånne dager som dette er det mange som ofte søker ly i teltet. Dette kan ofte gjøre at konsertene lider av samtaler som nærmest overdøver musikken. Det er absolutt ikke tilfelle her for det er ingen tvil om at denne gjengen er her er for Nelly Moar.

Fra første låt føler man at vi bevitner noe stort i emning. For sjangerne Nelly krysser bemerker hun godt. Et veldig bra sammensatt band og gjør at kvaliteten er der til fingertuppene. Hun har en ekstremt vakker stemme, og fremstår særs profesjonell der hun står på scenen. Det eneste jeg tenkte på når jeg gikk ut av teltet var at jeg ville ha mer. Bergens neste superstjerne er født. Jeg gleder meg til å se mer fra Nelly Moar.