Rubato har snakket både høyt og godt om dagens aktuelle artist Myra. Bergensrapperen gir oss flammer på denne ukens musikkslipp, «Link Opp», som kan sies å være en respektert oppfølger av debuten ”Hold An”.

Tekst: Zena Williams
Foto: Ebba Hognestad

På fredag premierte Myra sitt andre offisielle slipp og hun presenterer med en imponerende personlighet, rytme og energi. Debutsingelen ”Hold An” fra 2016 inviterer til tanken om at musikken kan bli gjenkjennelig og komfortabelt, men fredagens slipp viser derimot en bredere side av Myra. Det vi ser er en flott originalitet. Det vises og høres godt at det har gått tid fra forrige slipp. Vi klarer å se reisen hun har hatt som artist.

Stilen hun bærer, rytmen hun repper, ordene hun spytter. Hun klarer å gi et veldig sterkt inntrykk av seg selv gjennom musikken sin.
Hun er sentrum av hele videoen med all white outfits, skarpe shades og sexy hår. Det er lenge siden bergensk har hørt så digg ut.
Hun vet hvordan man runder av en fet låt, rett etter hun skyter siste verset, sklir verset godt inn i refrenget med MYRAs hypnose av en stemme. ”Du vet typen min er chunky, sto å (phuffy) kall han diddy, mmm.”

”Tipp topp, få’n på min kropp baby.”

Sjekk ut «Link opp» under, som er regissert av Marie Noreger: