Sofiloud og Gucci Caliente kommer ut med frekk musikkvideo til låten «The Hookup». En dansevennlig låt som ble sluppet uken etter Norges Gjenåpning. Sjekk ut videoen nederst i saken.

17 Versjoner

Det krever tid og mye arbeid å lage en låt av kvalitet. Til «The Hookup» har Sofiloud og Gucci Caliente lagt hele 17 forskjellige versjoner av låten før den endelig ble releaset. Med resultat av en fengende låt som klistrer seg på hjernen etter første lytt, har de all grunn til å være fornøyd.

Ideen om The Hookup ble til tidlig i 2019, når Gucci Caliente viste Sofie ideen.
«Siden den gang har vi skrevet 17 forskjellige versjoner av den, før den ble slik den er idag. Vi er veldig fornøyd med den, og det har vært litt av en prosess med hjelp av utrolig mye god feedback, masse flinke folk og hardt arbeid! »  Forteller Sofiloud

 

«Smårart og Sexy»

Med en video inspirert av typisk 80-talls treningvideoer, med en moderne tvist, resulterer musikkvideoen i en fargerik og leken musikkvideo. Videoen handler om en selvsikker jente med en hookelyst av en annen verden. Hun ser på alle som en ideel hookepartner, og drar det litt for langt i sin verden (der hun føler seg som alles midtpunkt).

Når vi spør om instpirasjonen til videoen svarer Sofiloud «Vi hadde veldig lyst til å lage noe gøy og lekent, men samtidig litt smårart og sexy.» 

«Jeg synes den skaper et fellesskap mellom oss alle. Den får meg til å føle meg fri, der kjønn og utseende ikke har noe å si. Det handler bare om lysten i oss alle mann, som kanskje forsterkes ekstra på dansegulvet.» – Sofiloud

Type Two Records

Sofiloud er den første signeringen til det relativt nye plateselskapet «Type Two Records», som er startet og drevet av Emily-Madelen Harbakk (Gucci Caliente). Type Two Records bærer et viktig fokus, med et mål for fremme en rettferdig musikkbransje hvor kunsten står i fokus.

Plateselskapet ønsker spesielt å løfte kvinnelige og LBHT+ artister og låtskrivere, og å være en plattform for artister som gjerne ikke føler seg sett og hørt.

 

Sjekk ut musikkvideopremieren her: