Marco Dagsvold er tilbake med ny musikk og ny glød. Den 7.Januar slapp han låten «Svømmer», som er den første singelen av de som etterhvert skal resultere i et debutalbum.
Dette er ikke første gangen Marco viser seg frem. Han har drevet med musikk siden barneskolen, og de siste årene har han vist hvor dyktig han er. Denne unge Harstadværingen har mye å tilby musikk-Norge i årene som kommer. Han har tidligere gitt ut to EP-er, og jobber nå mot ny EP og etter hvert album.

På det nye prosjektet har artisten og teamet rundt han tatt flere tak. Produksjonen, mix, master og det grafiske har blitt forbedret og nå kommer altså den tilhørende musikkvideoen.
Videoen til «Svømmer» kom til ute på Rogdegården, en historisk gård som en gang har vært hjemmet til verdens eldste seilende skonnert.

– Gården ligger til ved den nord -norske perlen Kjøttøy, med gode havneforhold, fine berg, og ikke minst flotte koppmålsfjærer. Der er det rolig selv når sørvesten setter inn.
Marco forklarer videre: – Sammen med mine gode kompanjonger Mathias Risø Nilsen på film, Øyvind Risø Madsen på lys og Marte-Sophie som modell, hadde vi en veldig bra shoot. Jeg sov toppen et par timer natta før, som resulterte i et noe underlig lattermildt humør. Båtturen ut var noenlunde spent, men fra sekundet vi kom inn i huset og så hvor bra sett vi skulle jobbe på, var det straka vegen.

Sjekk ut musikkvideopremieren her: