LULI fikk sitt gjennombrudd som soloartist med låten «Ikkje sant» sommeren 2020. På oppfølgeren «Tornerose» fikk hun med seg den norske rapdronninga Izabell.

– «Tornerose er en låt som handler om den desperasjonen man noen ganger kan føle på når man tror at en aldri skal finne kjærligheten, og tankene som spinner opp om at en kommer til å dø ensom og alene», forteller LULI.

I musikkvideoen forteller LULI om historien til «Tornerose» som er snudd på hodet.

– I «Tornerose» er historien snudd på hodet. Tornerose styrer skjebnen sin ene og alene og gir opp helt å finne kjærligheten. Hun faller i den vante fellen med å tylle seg inn i alkohol og rus når det ikke går hennes vei. Tornerose faller i dyp søvn på grunn av sin egen destruksjon, men underbevisstheten hennes, Izabell, blir en reddende engel og får henne på rett vei igjen, forteller LULI.

«Tornerose» var den fjerde singelen fra LULIs kommende debutalbum, som ventes 19. februar.
LULI satte i 2020 Stavangerpopen på kartet med sine superfengende singler «Ikkje Sant», «Kortå på bordet» og «Bare et menneske».

I sine ærlige tekster tar hun for seg kompliserte forhold i livet, med alt fra dating til
kroppspress og følelsen av å komme til kort. LULI har over 10 års erfaring fra musikkbransjen som trommis i Frk. Fryd.  Det siste året har hun fokusert på å finslipe sine ferdigheter i låtskriving og produksjon på LIMPI og på å lage et visuelt og fargerikt liveshow. LULI var også en av de tre vinnerene av Etter Oss sin klimalåtkonkurranse med låta “Under Vann”, som ble gitt ut via Jansen Records.

Sjekk ut premieren her!