27 år gamle Louam slapp tidligere denne måneden låten «All Cool», og nå har singelen fått levende bilder. Videoen er filmet i New York, hvor de opprinnelig dro for å filme hennes forrige film «No Time». Da de hadde litt tid til overs lagde de like så god enda en video. Låta er produsert av tyske LO og skrevet av Louam sammen med han og sin låtskrivermakker, tidligere Idol-vinner Jenny Langlo. Sjekk ut videopremieren nederst i saken.


Tekst: Jørgen Berntson Aase

Hei, Louam! Grattis med ny video! Hva kan du fortelle om den?
– Hei! Tusen takk! Det er en veldig enkel og laidback performance video, med clean animasjon som forsterker bevegelsene mine og omgivelsene rundt meg i videoen.

Hva kan du fortelle fra selve innspillingen?
– Innspillingen gikk ganske raskt! Tror vi skjøt alt på ca 2-3 timer så var det bare rett til flyplassen for å rekke flyet hjem til Oslo. Dro til New York i utgangspunktet for å skyte video til min forrige singel «No Time», men så hadde vi litt ekstra tid til overs så da ble det en liten video til.

– Dro til New York i utgangspunktet for å skyte video til min forrige singel «No Time», men så hadde vi litt ekstra tid til overs så da ble det en liten video til.

Hvorfor dro dere akkurat til New York?
– Fordi, hvorfor ikke? 😉

Hva er planen videre for Louam?
– Det blir spennende fremover. Jeg kom nylig hjem fra Cape Town i Sør Afrika for å skyte video til neste singel! Har flere låter på lur som er klare for 2018.