Lisa Uhlen har en forkjærlighet for å blande elektronisk pop med det mørke fra grungen og attituden fra R&B og hiphop. Nå er hun ute med ny låt og musikkvideo, «I Stole», som handler om å ta alt som er verdifullt ved et annet menneske og bruke det til sin egen fordel. Videoen har eksklusiv premiere her på rubato.no!

«I Stole» handler om å ta alt som er verdifullt ved et annet menneske og bruke det til sin egen fordel.

– Jeg tror man som menneske bevisst eller ubevisst stjeler fra de rundt seg, enten det er fakter, holdninger eller følelser som man fletter inn i seg selv. Og det er vel på et vis en del av måten vi utvikler oss på som mennesker, forklarer Lisa og legger til:

Deler av videoen er spilt inn under vann, noe hun sier var en krevende, men spennende prosess:
– Det var kjempegøy og spennende å jobbe med videoen – spesielt å gjøre delene under vann. Jeg har jo ikke øvd på å synge under vann før, så jeg bestemte meg bare for å fokusere på å være avspent og åpen for omstendighetene.

– Å synge og formidle helt og delvis under vann var en helt fantastisk følelse, fordi ørene mine hele tiden var under vann kunne jeg ikke høre noe annet enn vannet og mitt egen indre, og det føltes som å flyte i en egen verden av stillhet, ro, varme og vektløshet.

– Jeg ga meg fullstendig hen til vannet og opplevde at det ga meg enorm trygghet og hjalp med å finne en helt egen styrke i formidlingen av og innlevelsen i sangen.

– Det føltes som å flyte i en egen verden av stillhet, ro, varme og vektløshet.

Videoen er regissert av Mathilde Altenborg: