Oslo – rapperen J-Zino er i fyr og flammer, og er en av de meste spennende navn i norsk hiphopmiljøet om dagen. Han er aktuell med debutalbumet «Bare Kontant», som på kort tid har høstet mye oppmerksomhet. Nå er han ute med musikkvideo til låten Shoufer Oss

Naturlig Samarbeid

Det voksende hiphop navnet J-Zino kom i November ut med sitt debuterende album «Bare Kontanter». Albumet har flere kjente features og har fått mye oppmerksomhet og god kritikk. Nå slipper han videoen til låten «Shoufer Oss» sammen med Snow Boyz.

«Den var den siste låt som manglet til albumet og det var helt naturlig for meg å ha brødrene mine på, tenkt jeg kunne ikke slippe uten å ha noe samarbeid med dem.» Forteller J-Zino

Levende Musikkvideo

Videoen tar plass i en fest leilighet med atmosfærisk lyssetting som setter stemningen for videoen. Videoen gjenspeiler hvordan en dag ser ut når J-Zino og Snow Boyz treffes. Når vi spør J-Zino om videoens handling forteller han:

«Vi bor ikke lenge sammen, men når vi møtes er det alltid sånn fest vibes med oss, det du ser i videoen er oss på en vanlig dag» – J-Zino.
Videoen bærer preg av flere fete effekter, overganger og referanser.
Regissørene av musikkvideoen er Anders Haugen og J-Zino, og sammen leverer de blant annet en fet overgang ved introduksjonen av SK!P sitt vers, og enkelte visuelle referanser. Blant annet ser vi et bord full av kontant som kan tolkes som en referanse til det helhetlige prosjektet låten er en del av «Bare kontant».

Alltid Hip-Hop

J-Zino ble fanget av Hiphop siden han for føstegang ble introdusert til sjangeren, og har siden den gang selv drevet med rap. J-Zino forteller:
«Jeg begynte å lage musikk etter jeg ble introdusert til den type stilen som er Hiphop, onkel min fikk meg på det.»

I «Shoufer Oss» har J-Zino sammen med Snow Boyz laget en fengende låt med sterke leveranse av lyrikken. Låten har en fallende og innteressant pluck som krydrer beaten og drar den videre. Sammen slått med en hardtslående 808 resulterer låten som en banger.

 

Sjekk ut musikkvideopremieren her: