18. Januar slapp Frego sin debut-mixtape «Til Dager Som Denne», som han selv forteller at kan beskrives som en reise fra melankoli til hype gjennom 10 låter. I forbindelse med slippet dro Frego til Paris, linket opp med en regissør derfra og laget musikkvideo til låten «Gratis 385». Og musikkviden, ja den, har premiere her på rubato.no i dag.

«Mixtapen kan best beskrives som en reise fra melankoli til hype gjennom 10 låter, der sjangerne varier i alt fra hip hop, til UK-Aroswing, til RnB, pop, og til og med punk.»

I tillegg til musikkvideopremiere har vi også fått Frego til å breake ned mixtapen «Låt for låt».

Se premiere her:

Intro

– Instrumentalen prater for seg selv, setter stemningen for resten av tapen.

Si Meg

– «Si meg si meg si meg si meeeeeeeeeg», dette er den låta som er mest «pop» på prosjektet, klassisk love tune.

Faded Fantasi

– Frego på en 2011-Drake-ting, alltid hatt lyst til å lage en norsk versjon av Marvins room.

Gratis 385

– Denne her handler om motivasjon, og frykten for å angre. Jeg mener at man må gjøre det man vil gjøre, uavhengig av andres forventninger og sosiale normer, live your life boi.

Bella

– Enda en love story, handler om et forhold der den ene vil ha noe mer seriøst enn den andre. Protagonisten i historien nøyer seg med ulykkelig dansing. London inspirert sound.

Elsker i Paradis

– Skrev denne dagen etter at XXXTENTACION døde, begynte å tenke på hvordan døden kan forandre perspektivet vi har på en person. Samtidig er det en liten hyllest til Kid Cudi og hans tanker.

Vi Vokser Opp

– Klassisk hip hop, hadde masse på hjertet, føler helt ærlig at jeg viser med denne låta at jeg lyrisk sett er helt i toppsiktet blant norske rappere.

Boys Don`t Cry

– Følger opp samme tema som på sangen før, handler om det å vokse opp, fordommer om maskulinitet, og om overgangen fra gutt til mann.

Å Dø i En Moshpit

– Sjeldent har en tittel beskrevet en følelse man få av å høre på en sang bedre haha.

Supermann

– Vet at mange mener at dette er den beste låta på prosjektet, den intense beaten sammen med måten jeg flower skaper ett lydbilde som kunne vært rett ut av «Fast and the Furious» filmene. Dette avslutter mixtapens reise.