Vi har alle en gang følt at vi går i sirkler med noen. Det er godt, det er vondt og det går rundt og rundt. I Turab sin nye låt «La meg gå» oppmuntrer han oss til å gi slipp på det vanskelige. Den handler om å kunne la minnene man har med en person –og selve personen –som ikke nødvendigvis var så bra for deg gå. Alt dette pakket inn i en digg produksjon med ProllyNah og Omar Noir.

TURAB OPPMUNTRER OSS TIL Å LA TING GÅ

Om låten «La meg gå» sier Turab:

– Noen ting er ikke verdt å krangle over, snakke om, uttrykke seg om, fordi man føler motparten eller de som hører på faktisk aldri kommer til å skjønne. Det er så mange ganger jeg unnlater å ta opp noe eller skjuler noe for ulike folk og mine foreldre, fordi de rett og slett bare ikke kan forstå seg på det -tror jeg!

Når vi spør hva det er dere løper fra i videoen svarer Turab følgende:

– Det er ikke hva vi løper fra, men hva vi løper mot. Frihet

Om musikkvideoen sier Turab følgende:

– Det var gøy å lage videoen – og en krig lol. Folk holdte på å pæse ut og ble definitivt knocka ut. Hahah, Peter (filmfotografen) fikk låne tralle av nevøen sin, som han satt i med sin tunge kropp og sitt tunge kamera. Bare forestill dere å dra over totalt 100kg nesten på en gjørmete gressplen, 2 minutter i strekk 4 ganger på rad. Ikke rart man spyr og blir kjørt – kombinert med elendig kondis og overall shiiiiitt helse, haha. All credz til managerne mine, det hadde ikke vært noe video uten dem

Om videre planer for 2021 sier Turab:

I might drop an album on ya’ll

Sjekk ut musikkvideopremieren her: