Tidligere denne måneden slapp The Ella Sisters låta «Miss The Most». Nå er musikkvideoen klar, og vi har premiere på videoen her på Rubato.no!

«Miss The Most» handler om å gi slipp på noen som ikke er bra for deg. Om å innse at det eneste du vil savne ved personen, er det som omgir dem. Den viktige erkjennelsen av at du noen ganger må gi slipp på det vakre i en relasjon, for å klare komme bort fra det vonde, forklarer søstrene.

The Ella Sisters består av de unge tvillingsøstrene Maren og Charlotte Wallevik. Deres oppvekst langs kysten av Sørlandet, har gitt dem stort rom og mye tid til å utvikle både en slående musikalitet og kreativitet. De ærlige tekstene tar opp viktige og aktuelle tematikker som søken etter identitet, mental helse, vennskap, kjærlighet, om å bli undervurdert og det å finne selvtillit.

– I videoen ønsket vi å vise at historien utvikler seg til noe håpefullt, og at det å gi slipp på en relasjon som ikke gjør deg eller den andre personen godt lengre, kan åpne døren for en ny og sunn relasjon. Samtidig har regissøren skapt rom gir tolkning.

– Videoen ble spilt inn på en strand rett utenfor Farsund, hvor det er mye vær og utrolig vakre omgivelser. Den er filmet og regissert av Tobias Hole Aasgaarden i South Coast Creative, som vi har jobbet mye med den siste tiden. Tobias er en videograf og fotograf som vi beundrer sterkt, og han har evnen til å forstå hva vi ønsker å uttrykke. Danseren som danser sammen med Maren, heter Tomos Young, og er en utrolig dyktig danser og koreograf som vi møtte under et prosjekt vi gjorde med Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand. Joseph Henry er den andre skuespilleren som er med i videoen, og han er en multikunstner- vi møtte ham på videregående da vi gikk musikklinja. Han er en utrolig dyktig sanger og låtskriver, og har fulgt musikkreisen vår hele veien. Det er så kult å få gjøre prosjekter sammen med så bra mennesker!

Sjekk ut premieren her: