PLENTY er en artist som er veldig inspirert av tidlig 2000-tallets, sen 90-tallspop, men også mye av dagens eksperimentelle og lekne pop. Hun blir inspirert av artister som The Pussycat Dolls, Billie Eilish og UPSAHL. Sounden hennes har et dramatisk, mørkt preg, ofte fylt med elektriske harmonier med en “fierce drive”. Musikken kan også beskrives som hardcore tyggegummi pop, spesielt etter at “For Now” kom. Hun elsker følelsen musikk kan gi deg av å være din egen hovedperson, og ønsker å få dette fram igjennom sin egen musikk.

Når vi spør PLENTY om «For Now» sier hun følgende:

 «For Now” ble skrevet i september 2020 av meg og en god venninne, Cate Downey. Cate er co-writer på alle sangene mine, og Joel, produsenten på låta,har produsert alle låtene. Joel hadde klart en dritfet loop denne septemberdagen som både jeg og Cate elsket. Vi freestylet litt fram og tilbake, men landet fort på hooket. Versmelodien kom og så rimelig fort, sammen med konseptet. Vi begynte å snakke om hvor vanskelig det ofte er å ta det “neste steget” inn i et forhold. Jeg kan kjenne meg igjen i at det kan være tøft å holde på noe godt, ettersom jo bedre noe blir, jo større blir fallhøyden om det går galt. Derfor er det bedre å bare være i øyeblikket og ha det «For Now”.

Vi skrev låta på rundt to timer, og tracket ferdige vokaler samme dag. Alt av vokaler og elementer i den utgitte versjonen av “For Now” ble fullført dagen vi skrev den. Så jeg har sittet på denne låta en stund… Låta ble sendt til mix og master for et par måneder siden, og begge delene ble gjort av selveste Poppalars.

Om musikkvideoen sier hun følgende:

Jeg bestemte meg ganske tidlig for å kjøre musikkvideo på singel nr.3 ettersom at det er så sinnsykt mye som skjer rundt det. Du får automatisk flere kontakter, mere content, mere hype og det er bare generelt sjukt mye glede og morro rundt og i det.
Jeg hadde en periode hvor jeg hadde en liten obsession med “California Girls” av Katy Perry og fargene i videoen. Samme med videoene til Jaden Smith. Konseptet i videoen min tok derfor utgangspunktet i disse inspirasjonene, og vi endte opp med et sukkerspinn-søttkonsept, fylt med en deilig sommer vibe.
Jeg har en god venninne av meg, Simone Hospes Karlsen, som starter på Film og TV på Høyskolen i Kristiania til høsten, og hun var produsenten til videoen. Vi hadde også med oss to andre venninner, Amanda Sandberg Fætten og Serine Torp Drejer, som studerer Medier og Kommunikasjon ved OsloMet. Disse to jentene har nå etablert sitt første produksjonsselskap under navnet “SMAA” (RÅTT!!) Vi fikk med oss en helt super gutt, August Kaasa Sundgaard, til å spille min utkårede loverboy….
Vi delte innspillingen inn i to dager. En dag i studio, og en dag ute i parken sammen med August. I studio fikk vi tydelig fram den sukkererspinn-søte delen med is, candy, rosa vegg og glitter. Ute i parken fikk vi fram sommerviben og connection til meg og August. Planen var å connecte oss sammen på en eller annen måte, noe som kunne brytes på slutten- får å få fram budskap ti låta. Dette gjorde vi med headset-ideen, og jeg føler selv at dette skinner ganske tydelig igjennom her.

Om videre planer i 2021 sier PLENTY:

– Etter året mitt på LIMPI har jeg fått mersmak på populærmusikk-studiet, og skal derfor starte på en bachelor til høsten. Hovedfokuset mitt vil være å produsere og gi ut musikk, men det blir utrolig digg å kunne vedlikeholde og videreutvikle meg innen preforming og hovedinstrument,-spesielt ettersom at det nå begynner å bli aktuelt med gigs igjen! De siste månedene har jeg vært i et samarbeid med managementet “Kjærlig” og vet nå at jeg kommer til å være med dem tiden min framover. I gjennom dem skal jeg gi ut enda mere musikk, og spille på bla. festivalen deres «Kjærlig:Larm” denne høsten. Det blir helt rått og kunne opptre igjen, og ord kan ikke beskrive hvor sjukt mye jeg gleder meg.

Sjekk ut musikkvideopremieren her: