Miss Karim er en 21 år gammel jente. «Det er et av mine mellomnavn så da falt valget på det«. Hun har bodd mesteparten av sitt liv i Ålesund, men også flere år i blant annet Lyngdal. kjærligheten for hip hop er stor, og hun har hørt på rap i alle år, men startet ikke rappet selv før ca 2 år siden. Hun elsker å skrive tekster, ofte om sine egne erfaringer.

Når vi spør Miss Karim om musikkvideoen sier hun følgende:

– Musikkvideoen er spilt inn i Molde, blant annet hos Bjørnsonhuset. Det var utrolig gøy, men hadde jeg fått viljen min hadde det vært en større brann i musikkvideoen. Det lot seg ikke gjøre desverre. Jeg er likevel fornøyd med resultatet, fikk tent noen spliffs og hadde det veldig gøy. 

Om låta sier hun følgende:

– Låta er produsert av Gardian Skuland, mix er gjort av Kjetil ”Harlekin“ Hatletveit. Den er skrevet som et lite «fuck you» til gutta som bare prater og litt ellers hvordan jeg oppfatter ting. Dette er en trap låt, i kontrast med min første singel som hadde et mer old school preg så har jeg roet ned tempoet i denne låten. 

Om hennes videre planer for 2021 sier Miss Karim:

– fremover i 2021 håper jeg å komme på et mer personlig nivå og få delt mer av de i musikken min. I år blir det mange flere låter fra meg, og samarbeid med andre som jeg gleder meg til å vise.

Sjekk ut musikkvideopremieren her:

Denne artikkelen er en del av et kommersielt samarbeid