MARBLES er en fremadstormende indie/synthpop – kvartett fra Oslo. Musikken byr på kosmiske synther, kremete gitarer, diggbare melodier og energiske trommer. Soundet strekker seg fra det dansbare til det drømmende og videre til ren, skjær galskap. Etter et innholdrikt debutår i 2019 har MARBLES gjort seg bemerket på kort tid i Oslos indiepop-scene.

I dag slipper bandet sin første musikkvideo, . Den ble laget i sammenheng med deres andre singel “Baby, Don´t You Get It?”. Hver gang MARBLES slipper ny musikk ønsker de å overraske. Låta «Baby, Don’t You Get It?» ble spilt og skrevet på over lang lang tid, og produsent (Adrian Sandberg) ønsket å prøve å mikse R&B og soul inn i all den syrete rock/pop-en bandet har i beinmargen. Derfor endte MARBLES til slutt opp med noe som kan kalles en intens, konseptuell og småsexy kjærlighetskollasj, med en slutt det lukter røyk av. Med teksten ønsket de å fremkalle nysgjerrighet, usikkerhet og nerve – det samme var ønskelig å få frem i musikkvideoen.

Even Husby, regissøren, sier følgende om musikkvideoen som har premiere her på Rubato.no:
– Videoen handler om en gutt som er dypt såret, og lengter etter sin tidligere flamme.
Kjærlighetssorg kan oppleves blytungt, og gjør mye rart med deg. Det er noe av det vi ønsket å visualisere med denne videoen.
Vi ønsket også å lage noe fargerikt og lekent, da vi føler det sto i stil med låta og bandets uttrykk.

– Vi skjøt videoen over to dager i fjor sommer, uten noe som helst budsjett. Man kommer langt når man er en gira gjeng som har tro på låta.

– Man kommer langt når man er en gira gjeng som har tro på låta.

Videoen er produsert av Kringle Film, Even Husby Grødahl på regi og Petter Gulbrandsen på foto og Maren Klakegg var produsent.