Holmestrand-artisten HALLE debuterte i 2020 under artistnavnet ALX. Med singler som «Skinner», «Rundt» og «Høyt», fikk han bl.a. radiorotasjon hos NRK P3x og god oppmerksomhet i flere medier. Nå er 26-åringen på gang med en ny RnB banger, den Chris Berge-produserte «Faller uten deg», en låt som kler lyden av 2021 svært godt. Singelen slapp 16. april og nå er musikkvideoen klar!

HALLE slapp sin selvtitulerte debut-EP i november i fjor, og tok med det et solid steg inn i norsk RnB, hvor artister som Stig Brenner og Arif er naturlig å sammenligne seg med. «Faller uten deg» er en tiltalende låt som på snedig vis lurer seg inn i øregangene, hvor den har en tendens til å bli. Låten viser at HALLE har mye å by på, og sammen med hans øvrige utgivelser ser vi allerede konturene av noe stort! Tekstene til HALLE er basert på egne opplevelser og erfaringer.

Låta handler om en kar som befinner seg i en kjærlighetskonflikt med en jente, og som reflekterer over alt som har skjedd, samtidig som han innser at han er fortapt uten henne.

Om låten «Faller Uten Deg» sier HALLE:

– Jeg hadde tatt toget fra Holmestrand til Oslo for å jobbe med produsent Chris (j.gingerman) den natta. Vi begynte på et par låter som vi ikke kom noe vei med, men plutselig mekka Chris en kjapp melodi som jeg følte med en gang. I løpet av natta og neste dag hadde jeg både refreng og begge vers skrevet, og vi var i gang! 

Når vi spør halle om musikkvideoen sier han følgende:

– Det var plateselskapet mitt IRMC som først bestilte musikkvideoen. Da de ringte meg hadde de allerede vært i kontakt med regissør Audun (loka brazi), og etter hvert kom jeg i kontakt med han for å legge planer. Vi skulle egentlig spille inn hele videoen i Oslo, men med restriksjoner osv, så endte det med at Audun tok toget til Holmestrand for å skyte. Her det er litt færre mennesker å forholde seg til på åpen gate, og hele videoen ble spilt inn på 6 timer. Det var bikkjekaldt den dagen, sikkert 20 minus, men moro! Tommy (2mito), en god venn av meg, kjørte oss rundt på locations og holdt bilen i gang så vi kunne varme oss innimellom. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet Audun har gjort, sårbarheten man opplever i låta føler jeg han formidlet på strak arm.

– Lobnao har fikset det meste av klippinga. Han er så vidt jeg har skjønt relativt fersk i faget, så det er utrolig kult å se hva han har fått til. Han gjorde for øvrig også videoen til Flymodus remixen, av mine label-kolleger BLKSTD.

Om videre planer for 2021 sier HALLE:

– Det blir fult fokus på musikkproduksjon fremover! Jeg jobber nå i det nybygde studioet til IRMC på Hasle i Oslo, og fokuserer nå på å lage opp en mappe med masse nye låter. Før sommeren er ordentlig i gang, så håper jeg å ha en god releaseplan klar for høsten. Håper selvsagt også man snart får ha konserter igjen! 

Sjekk ut musikkvideopremieren her: