Gæste Gutter, bestående av Lars Bond, Moe3 og Hævk, er Norges mest gæste rap-gruppe. I dagens samfunn er det mange folk som går rundt med kjipe tanker og er stressa. Målet til GG er å supplere det norske folk med dopamin og å få de til å kose seg, hvor enn de befinner seg fysisk og emosjonelt i verden. De minner på at livet er godt og oppfordrer lytterne til å leve mens de kan. Teksten er ikke alltid den mest konstruktive, men det har ingenting å si. Fokuset er rettet mot hvordan låtene får lytterne til å føle seg. Gutta rapper og synger av full hals på norsk, mens de forteller om interesser og opplevelser sanne som sakprosa. Det som vektlegges mest i lydbildet deres er melodi og energi.
GGs tre medlemmer kan sammenlignes med den legendariske trioen Articuno, Zapdos og Moltres fra Pokemon-universet, på grunn av sine utfyllende personligheter og styrker. Bond sees på som Articuno fordi han alltid er så chill og holder hodet kaldt, Moe3 blir Zapdos med sine bars som hitter hardt som lyn og Hævk er Moltres med sin varme energi og medmenneskelighet.

Rent estetisk befinner Gæste Gutter seg i starten av 2000-tallet. De har stor nostalgi og gir liv til alt som var godt da Gucci Mane var feit. Vi snakker flip-telefoner, rosa ed hardy og blåbær-ballerinakjeks.

I «Gotham» blir vi tatt med til Gæste Gutters univers hvor Oslo by er Gotham, og bat-signalet er blitt byttet ut med «GG». Hver gang lyset sees på himmelen må gutta ut på oppdrag og supplere dopamin. Prikken over i-en på denne låta er en feature fra den kommende, franske stjernen, Kasper 939, som leverer et melodisk og smakfullt vers med swag-strø på.
Om ikke det var nok, har gutta fiksa redigering fra Nitetive, en spesialist innen effekter, som blant annet har jobbet med Chief Keef og Pierre Bourne.
Låten er den første smakebiten fra Gæste Gutter sin kommende EP, som inneholder features fra blant andre Gabben (GABIFUEGO) og tidligere nevnte Kasper 939. Dette blir den tredje musikkvideoen Gæste Gutter slipper, og musikkvideoen til låten «Y2K Militær» ble godt likt av YouTube-kanalen Norsk Utlending da han reagerte på den tidligere i sommer. Den nevnte låten fikk også en plass i Tidals spilleliste «Beste Rap 2020» og ble spilt på P3X.

Sjekk ut musikkvideopremieren her: