Cabin Fever er både et låtskriverkollektiv og bandprosjekt, bestående av de anerkjente produsentene, låtskriverne og musikerne; Simen Hope, David Lucius King og Fredrik Brurås. Sammen med Askjell Solstrand skriver og produserer de all musikken til Cabin Fever. Og ja låtskrivingssamarbeidet mellom de fire startet på en hytte. I samarbeid med Edvard Erfjord fra Electric har Cabin Fever skrevet og produsert “Those Nights”

Når vi spør Cabin Fever om «Those Nights» sier de følgende:

– Vår første singel «Those Nights» er en opptempo, hjertefølt låt om en tapt kjærlighet. Lukk øynene dine og dans i hodet med oss. Det har vært en ekstremt kreativ samarbeidsprosess for oss, og alle spiller en viktig rolle i produksjonen av musikken. Vi prøver å lage musikk fra hjertet og så følger vi instinktene vår

Om musikkvideoen sier de følgende:

– Musikkvideon er laget av Andreas Pilskog og Robert Høyem(som også laget cover) hos Overhaus. Utganspunktet for videoen var coveret som avbilder tre astronuater ( King, Well og Hope) på månen samt en krokodille. 

Om videre planer i 2021 sier Cabin Fever:

– Vi slipper vår neste singel rett over sommeren, og skal kickstarte 2022 med konsert på Røkeriet i Bergen og Rockefeller i Oslo!

Sjekk ut musikkvideopremieren her: