Pick Up er en låt som jeg har hatt på lager i en god stund. Laget denne låta under en tur til Stockholm i 2019 i løpet av en tid som føltes veldig rar for meg. Lite visste jeg at vi ville bli sittende fast i en pandemi noen måneder senere… Sangen skildrer et bilde av hvor viktig det er å hjelpe hverandre i våres tøffe øyeblikk. Selv den minste klappen på skulderen kan være nok for en som trenger et lite løft.

Når vi spør 4Valley om musikkvideoen sier han følgende:

– Musikkvideoen ble til under et par runder med idémyldring, hvor jeg da i etterkant tok kontakt med Vegard Valde og vi satte i gang med filmingen sammen. Målet med videoen er at det visuelle skal styrke og fange følelsen bak låten på den best mulige måten. Jeg ville at hver eneste scene skulle ha en mening, uten å frarøve oppmerksomheten til seeren ved å ha lip sync.

– Jeg sendte deretter videoen til Balder Maximus som gjorde en glimrende jobb med å fremheve alt dette under redigering av videoen. Stor takk til gutta.

Om videre planer for 2021 sier 4Valley:

– Pick Up er min andre singel fra mitt kommende prosjekt med tittelen «DARKBOI DUMMY». Prosjektet kommer i løpet av sommeren og jeg gleder meg sinnsykt til å vise hva jeg har jobbet med den siste tiden!

Sjekk ut musikkvideopremieren her: