ADAM 888 beskriver musikken sin som sjamanistisk soul, og sier at sine største inspirasjoner er himmellegemer, nummer 8, granatepler og Yung Lean. Allerede i beskrivelsen av musikken hans får man et inntrykk at dette er en artist som ikke er som alle andre, noe som bekreftes både gjennom det lyriske og det visuelle. På fredag slapp han låten «Pussysmell», og i dag er musikkvideoen ute som har premiere her på rubato.

Videoen følger ADAM 888, eller Adam Falk, gjennom en reise i skogen på søken etter ekte lykke. Falk kan beskrives som en kreativ sjel, som i tillegg til å være artist, jobber som fotograf og regissør. I 2017 slapp han sin første låt «VIBRATIONZ», og har siden sluppet fire låter, som alle ligger i et svevende og drømmende musikklandskap, hvor han mixer diverse sjangre sammen. Å sette musikken hans inn i en bås er nok vanskelig, så du får rett og slett bare lytte selv.

Låten «Pussysmell» beskriver han slik:
– Pussysmell er en refleksjon av moder jord, og hennes vakre duft. De fleste av oss har glemt hvordan hun lukter. Jeg ønsker å minne alle på viktigheten av å connecte med naturen – naturen inni oss selv – den guddommelige lukten av å være et menneske.

Ellers har han dette å si om pussysmell:

– Pussysmell er noe jeg alltid har på hjernen. Pussysmell er i luften vi puster, maten vi spiser og hos menneskene vi elsker. Jeg synger om kvinnelig oppstandelse, og mitt forhold til det guddommelige feminine.

Videoen er filmet i Funäsdalen i Sverige, og er regissert av Adam Falk og filmet av Max Larsson.

– Vi ønsket å filme i Funäsdalen i Sverige for å være et sted hvor man kunne lete frem skogen i mennekset, samtidig som man kunne få vist frem ulik type vegetasjon.

Link til låten.