”Phone sex makes you try without love” synger låtskriver, vokalist, CEO og gründer FREDE GABRIEL på singelen ’Phone sex’. Singelen tar for seg noe så ’hot’ som tematikken mislykket telefonsex. Ja, så mislykket er telefonsexen at samtalepartneren slår opp i løpet av de 3 minuttene låten varer.

Se premieren nederst i saken.

I dag deler FREDE GABRIEL den melankolske låta og annonserer nytte album ’Kill my vibe’.

Morten Ramm – «Wow han kan dette jo. Trodde Frede var reinspikka kødd fra ende til annen jeg»

FREDE GABRIEL har lenge vært et kjent navn i Trondheims musikkundergrunn. Hans noe uforutsigbare og cocky tilstedeværelse på scenen kombinert med åpenhjertig og varm singer-songwriting, har skaffet ham spillejobber på alt fra oppvarming for Thomas Dybdahl, til underholdning under Høyre senior sitt landsmøte. Med seg har han et knippe lokale superressurser hentet fra musikkmiljøet ved NTNU.

«Når FREDE GABRIEL introduserer seg selv og sitt band med en lang monolog så er det lett å tenke at det bare er normcore-kødd på et nytt nivå. Helt til de begynner å spille og en forstår at dette er alvorlig bra. En av favorittkonsertene på årets Trondheim Calling” – Trondheim calling sjef Thomas Ryjord

Kill my vibe!

Albumet ’Kill my vibe’ er produsert på et eldgammelt loft i Trondheim sammen med Herman Wildhagen, og mikset og mastret av Karl Klaseie. Albumet´s sentrerer seg rundt narrativet om et kjærlighetsforhold som transformeres til et mislykket avstandsforhold grunnet fragmentert, umoden og dårlig kommunikasjon. Frede er utdannet pedagog og har hele tiden vært trigget av at det mislykkede avstandsforholdet som beskrives i albumet, ligner avstandsforholdet utdanningssektoren i Norge har til veiledende dokumenter fra internasjonale organisasjoner som først og fremst fremmer økonomisk utvikling, vekst og frihandel i en global konkurranse.

Konkret mener Frede at måten verdier som til eksempel bærekraftig utvikling, etisk bevissthet og danning er beskrevet i vår nye læreplan for skoleverket 2020, blir beskrevet uten dybde og kontekst som et resultat av innflytelse fra internasjonale organisasjoners autorative språkdrakt. Frede er cocky og vil påstå at verdiene som beskrives i vårt nye verdigrunnlag mangler slagkraft og inspirerende kvalitet gjennom sin kvais-juridiske form. Det vi da sitter igjen med er en beskrivelse av utdanningen som et arbeidsmarkedsintegrerende prosjekt – ’business as usual’ i større grad enn en beskrivelse av verdier som fordrer til nødvendige samfunnsendringer.

For å svare på hva et mislykket arbeidsmarkedsintegrerende prosjekt kan være for noe har Frede som systemutvikler og CEO derfor startet bedriften elektrisksparkesykkel.com som i dag har 14 ansatte i Palo Alto (Silicon Valley), Trondheim, Oslo og Bergen. Elektrisk sparkesykkel er verdens eneste digitale plattform for utleie og leie av vanlige sparkesykler. Man kan ikke sparke en elektrisk sparkesykkel.

La det bli ansatte!

Sjekk ut videopremieren til «Phone Sex» her: