Paulo Sergio Domingos og Rafael Domingos, bedre kjent under artist-aliasene Sk!p og Baby Marley, er brødreduoen som står bak fjorårets mest remixede norske låt. Gatebangeren «42» ble raskt plukket opp av artister over land og strand, og det ble skapt en remix-bonanza vi sjelden har sett maken til. Det er og blir en låt for historiebøkene, men brødreduoen er ingen «one-hit wonder», og holder den norske hip hop-scenen varm, med sitt karakteristiske sound. Låten «Stukær» ble sluppet tidligere i år, sammen med bangeren «Billig jeans», og har endelig fått det visuelle på plass.

Tekst: Jørgen Berntson Aase

Ifølge guttene skjedde alt veldig spontant og uten noen planlegging.

Hva kan dere fortelle oss fra innspillingen?
– Tanken bak videoen var bare å være seg selv. Alt man ser i videoen skjedde helt naturlig. Ingenting ble planlagt, haha!
Vi koste oss masse mens vi drev med innspillingen. Vi hadde med oss noen venner og noen bad bitches, Neida, venninner altså! Og alt ble veldig positiv energi. God stemning, rett og slett. Vi trengte ikke å bruke så mye tid på det

Hva betyr «Stukær»?
– Tja, det kan være hva som helst, det spørs hva du er glad i!

Hvordan blir sommeren for Snow Boyz? Hva gleder dere mest til?
– Det kommer til å skje alt for mye i sommer! Og da mener vi alt alt alt for mye. Vi har en sommerlåt som vi gleder oss til å slippe. Også har vi en del shows rundt omkring i landet! Og vi gleder oss masse til Roskilde. Det blir vår første gang å oppleve Roskilde, så det blir nok turn opp til 100 lett!

Låten er produsert av Vestfold-veteranen J Ramm. Videoen er gjort av Safari Tones, via YLTV.