”Dristig” –musikkvideoen presenteres som en filmrull, og kommer fra rappens nye stjerne Big Cristo.

Big Cristo`s oppgang bygger sakte men sikkert opp en sterk base i hip hop Norge. Den spirende hip-hop-stjernen har blant annet fått interesse fra noen av de mest fremhevede aktørene i bransjen. Big Cristo regjerer fra Oslo østkant og setter sitt preg på moderne trap-musikk. Med fengende melodier og en unik stemme til å matche lyrikken, er Big Cristo uten tvil den neste store tingen innen hip-hop. VinogRap samarbeidet er med på å bekreft dette.

For å ytterligere fyll, dropper singelen med en musikkvideo som er i regi av Eirik Gustavsen. Videoen vises gjennom en grainy filmrull som skal gi deg et gritty lydbilde, og en mystisk følelse. Paranoia, stolthet og klassisk bakgårdsrap er tematikken i den rene videoen. Det går fra en mystisk illevarslende scene i en blokk, til en bodega slåsskamp, til bakgårdsstemning med mobben og til Big Cristo`s autentiske sjarm foran kamera.

Den hektiske begivenheten skal holde deg limt foran skjermen ved å få deg til å lure på hva neste bilde viser. Med forskjellige zoom-effekter, slow motion, og stillbilder som kan rammes inn, speiler musikkvideoen en estetikk som folk ennå ikke har sett mye av.

Beaten er fengende og fanger deg umiddelbart etter de første 10 sekundene. Den er produsert av Nasty600k, og fremtiden til rapperen ser lovende ut med produsenten bak spakene. Ikke bare er han ett av Sierras kloke hoder, men også hoved partneren til Big Cristo. Med et åpenbart sterkt kunstnerisk kompass forandrer Big Cristo kulturen og lager sin egen arv.