23 år gamle Pasha Nadjafi fra Rykkinn har imponert oss stort, helt siden oppstarten av vårt kjære nettsted i 2015. Han har levert sterkt både visuelt og musikalsk, hvor musikk, artwork og musikkvideoer har vært av høy kvalitet siden start. I dag er intet unntak, da 151-prinsen er ute med musikkvideoen til «Prettyboi Bounce».

Tekst: Jørgen Berntson Aase

Det er William Blofeldt og Christian Zervos som denne gang, sammen med Pasha selv, har laget den 90-tallsinspirerte musikkvideoen. Pasha tar deg med i sitt «prettyboiunivers», der han besøker en jentegarderobe, underviser en dansetime, og cruiser på sykler med Prettyboisa.

«Prettyboi Bounce» er det første samarbeidet mellom Pasha og Soul Gem siden kulthiten «Colorblind». Nok en gang tar gjengen deg med på en urban og funky tur med innblikk til tidligere tiår, men denne gangen i en mer punchy innpakning. Med et stjernespekket produsentteam bestående av Coucheron og Ketil Jansen fra Lemaitre fikk vi, allerede 17. mars, en låt som kommer til å prege sommeren for mange.

Hva handler låta om?
– Den handler om en bra kveld ute

Hvordan er livet til en «Prettyboi»?
– Livet til en Prettyboi er veldig farlig.

Hvordan blir man en «Prettyboi»?
– Det går ikke. Der er fullt.

– Det går ikke. Der er fullt.

Hva var tanken bak videoen?
– Var en liten touch av «Call On Me». Og bare jeg som reker rundt. Vi hadde egentlig flere klipp med, men de sugde så vi tok ikke de med.

Har du noe spennende å fortelle fra selve musikkvideoinnspillingen?
– Den bamseløven i videoen var det bare jeg som ville ha med. Jeg kjempet for å ha den med.

Hva gleder du deg til i sommer?
– SLOTTSFJELL!!!!

Se Pasha live i sommer

Om du har lyst til å se den iransk-norske rapperen live i sommer blir han å finne på diverse festivaler rundt om i landet. Han er allerede bekreftet til blant annet Slottsfjell og Skral, og blir vel fort å finne på et par andre scener rundt om i landet.

Og om du er i tvil på om Pasha er noe å få med seg live – ja, da trenger du å få en recap fra rapperens maktdemonstrasjon fra by:Larm, hvor vi trillet seks øyne på terningen.